sunnuntai 21. elokuuta 2011

Kokkola RN 20.8

Tänään käytiin Kokkolassa ryhmiksessä. Joukkoon lähti Elli suomenlapinkoiransa Iineksen kanssa, ja nähtiin Kokkolassa myös Mari ja Oliver. Junia ei menny tarpeeksi aikasin, mutta onneksi veli lähti viemään meitä autolla. Koirat on jo tuttuja keskenään ja tuli yllättävän hyvin toimeen! Oltiin Kokkolassa hyvissä ajoin ja säät suosi. Koirat lähinnä nukku odotteluajan, mitä ny kävin välillä reenaamas Laran kans tokoliikkeitä.

Shelttejä oli yhteensä 42 ja ne tuomaroi Päivi Eerola, joten ei menty kehään korkein odotuksin. Pöydällä Lara keskitty tosi hyvin eikä välittäny harjotusarvostelijastakaan mitään, ja liikku nurmella tosi reippaasti ja rennosti. Esiinty kaikenkaikkiaan mielettömän hyvin! H ei ollu yllätys, ja saatiin kumminkin hyvä ja totuudenmukainen arvostelu.

Päivi Eerola jos kuka tuntee rodun, ja on tiukka, mutta perustelee laatuarvosanat hyvin. Lara on käynyt Eerolan arvosteltavana pari vuotta sitten. Tutkii koirat tarkasti ja nätisti ja muutenkin oikein hyväntuulinen ja asiallinen tuomari. Pitää hyvin kehittyneistä koirista ja arvostaa hyvää esittämistä. Kirjoittaa pitkiä ja kattavia arvosteluja, ja jakoi myös T'tä.

"Hyvä tyyppi. Kookas narttu, voimakas pää. Kuonon selkä voisi olla suorempi. Syvä kallo, kookkaat korvat. Etuasentoinen etuosa. Syvä rintakehä, pehmeyttä ylälinjassa. Antaa hieman raskaan kokonaisvaikutelman. Liikkuessa voisi olla tiiviimpi. Erinomainen musta väri. Todella kauniisti esitetty." AVO-H - rodunomainen lähestyttäessä

Lähdettiin heti kehän jälkeen kävelemään kohti rautatieasemaa, mihin on matkaa se vajaa 4km. Tulostin kartat, mutta jotenki onnistuin sotkemaan senkin homman... :D Etittiin siinä sitten oikeita teitä aikamme, ja kun vihdoin löydettiin oikealle reitille, veli soitti että olikin vielä Kokkolassa, ja päästiinkin autokyydillä kotiin. Oisin mennyt mielummin junalla harjotuksen vuoksi, kun Iineskään ei ole koskaan junalla matkustanu, mutta säästyipä lippujen hinnat ja päästiin syömään... :) Oli taas hauska reissu ja oon tohon rottaan tyytyväinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti