torstai 11. elokuuta 2011

Lomailua

Siinähän se viiminen lomaviikko meni sitte...

Tiistaina 2.8 oltiin agilityreeneissä. Mua alko tosiaan pelottaa, että onko tolla juoksu tulossa näin rankasti etuajassa, kun vaikutti urosten nenään haisevan, eikä keskittyny aluksi rataan ollenkaan, vaan kävi tervehtimässä paria muuta koiraa. Parin radan jälkeen alko kuitenkin mennä tosi kivasti, eikä välittäny muista koirista mitään! Harjoteltiin ihan perusratoja ja vähä valssia ja semmoosta. Koitettiin myös keinua ensimmäistä kertaa, ja Lara oli aika epävarma, mutta pitää reenata pikkuhiljaa aina kun on joku auttamassa (:

Keskiviikkona polkastiin tajuttomas heltees kaverille kattomaan suomenlapinkoiria Iinestä ja Rykää. Yleensä Lara lähinnä pelkää niitä, kun toinen on iso ja haukkuu ja toinen tommonen ADHD-tapaus, mutta tälläkertaa Lara meni reippaasti tervehtimään ja jopa LEIKKI niiden kanssa. Sillä on varmaan pimahtanu päässä tai jotain. Kaveri käski lappalaisia pois kukkapenkistä ja Lara vaan menee peräs, ois pitäny olla kyllä kamera joukos! Kotimatkalla käytiin kattomassa vähä lehmiä ja viimekesäsiä varsoja, eikä Lara pelänny niitäkään.

Tiistai 9.8 oli mun viiminen lomapäivä, mutta tottakai kaikkien rästiin jääneiden kouluhommien hoitamisen lomas kerkes käydä agilitykentällä. Lara luikki taas alkutunnista kattomaan muita koiria, mutta sen jälkeen meni ihan loistavasti, eikä mullakaan tullu juuri tehtyä virheitä. Mentiin ihan perusrataa taas, ei kummallisempaa. Lisäsin välimatkaa entisestään, ja koira irtos esteille ja luki rataa tosi hyvin. Kentällä oli ilmeisesti käyty juoksusen nartun kanssa, ja se aiuheutti aikalailla hämminkiä, mutta Lara ei juuri hajuista piitannu, eikä toi ny vaikuttanu juoksuja alottavan.

Oon ollu vähä huonos kunnos ja on ollu muita menoja, nii lenkkeily on jääny vähä vähemmälle. Eli en oo tehny Laran kanssa juuri mitään, kun eiliset mätsäritki Kokkolassa jäi väliin, mitäny tokoiltu vähä päivittäin. Tarkotuksena ois mennä loppuvuoden aikana ainakin yhtiin epiksiin ja möllitokoon, epiksiin luultavasti joko Keuruulle 29.8 ja/tai Lietoon 26.11, ja mölleihin Turkuun joko 18.9 tai 16.10. Noikin on kaikki monen tunnin ajomatkan päässä :( Jyväskylän KVsta en oo varma, mennäänkö molempina päivinä, koska porukoille ei luultavasti majoitus käy, ja hotellihuoneen varaaminen alkaa jo olla myöhästä muutenkin. Lisäksi Laralla osuu juoksut mitä luultavimmin marraskuulle (jollon mölliagility jää ehdottomasti pois). Laitoin molemmat päivät nyt kalenteriin kumminkin, tossa meidän kalenterissahan mikään ei oo varmaa...

2 kommenttia:

 1. Eilen oli kyllä todella kelju keli ja yli 100 koiraa kaikenkaikkiaan :/

  Muakaan ei yhtään kiinnostanu, mutta yllätykseksi oltiin PUN1 BIS4 :)

  Onneks nähdään sitten Kokkolan ryhmiksessä! Toivotaan hyvää säätä ja vähän koiria ;)

  VastaaPoista
 2. No hyvin meni kumminkin, onnea!
  Niinpä, aikataulujen pitääs kohta tulla... :)

  VastaaPoista