sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Pietarsaaren epikset




Hups, blogi on taas päässyt unohtumaan... Mun vapaa-aika on mennyt kaikkeen muuhun kuin koirajuttuihin - kun nyt on sulaa, pääsee taas kulkemaan pyörällä ja skootterilla. Juokseminenkin menee ihan eri tasolla kuin talvella, ja varsinkin nyt, kun kävin juuri ostamassa uudet lenkkarit. Ollaan lenkkeilty, tehty keppejä ja kuvattu vähän, mutta tällä viikolla ei käyty treenaamassa ollenkaan.

Lupailin viime viikonloppuna mennä kuvaamaan Vaasan näyttelyitä, mutta valitettavasti en kyydityssyistä päässyt sinne, enkä myöskään Vöyrin epiksiin tiistaina. Pietarsaaressa järkättiin onneksi epikset eilen, joten suunnattiin sinne Ullan ja Angelan kanssa. Oon tosiaan pitänyt sen käytännön, ettei kisoissa saa olla perheenjäseniä, koska Laran keskittyminen kärsii. Äiti on kuitenkin ollut ongelmitta mukana hallilla, joten halusin kokeilla, reagoiko Lara Ullaan ja Angelaan.



Tulin paikalle myöhässä ja tutustuin väärään rataan, mutta ei mennyt oikeastaan kauaa, kun kisaavat alkoivat. Rata oli ihan mukava perusrata, mutta siinä oli putki-aa-erottelua ja yksi takaakierto. Siinä oli täydellisiä kohtia erilaisten ohjauskuvioiden treenaamiseen, mutta päätin ohjata varman päälle, koska Ullassa ja Angelassa sinällään oli ihan tarpeeksi häiriötä, ja halli oli meille vieras. Kun istutin Laran ja otin siltä pannan, se lähti heti Ullan ja Angelan luo. Video kertookin itse radasta kaiken olennaisen; koira kulki hitaasti ja tahmeasti ja haahuili miten sattuu, itse olin myöhässä ja ilmeisen tylsä, kun kaikki muu kiinnosti niin paljon enemmän. Oon kuitenkin tyytyväinen, ettei Lara mennyt 12-aidan jälkeen putkeen vaan teki uukkarin ja menikin aalle, kun tarpeeksi huusin. Ja puomi oli ihan täydellinen! Ei se siis ihan penkin alle mennyt. En tiedä meidän ajasta, mutta saatiin vitonen, jolla voitettiin, kun muut neljä koirakkoa hylättiin. Sainhan mä vielä palkintojenjaossakin evoilla, kun en ymmärtänyt ruotsia... :D

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti