sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kehäkettuilemassa

Viime yönä multa oli jääny reenikassi auki, joten Lara veti naamaansa puoli paketillista makkaraa. Esimerkki mun huolellisuudesta part. 157.

Lähdettiin aamupäivällä Laran kanssa junalla kohti Kokkolaa ja tän vuoden toisia mätsäreitä. Yleensä Lara on vähä pelänny olla junas, mutta nyt sillä oli kauheesti virtaa; se ei pysyny millään paikallaan, ja alotti haukkumisen ku tylsisty. Kun se suostu lopettamaan, loppumatka meni onneksi ihan kivasti, eikä välittäny kuulutuksista ollenkaan. Kokkolas käveltiin reilu puolitoista kilsaa rautatieasemalta mätsäripaikalle (mihin jopa löysin pitkän etsimisen jälkeen) ja törmättiin siellä sitten Mariin ja Oliveriin sekä Astaan ja Seriin :) Käytiin kattomassa muitakin shelttejä, kun oltiin paikalla jo ennen ilmottautumisten alkamista. Lara oli ihan poikki kuumuuden ja kävelyn takia, ja pääasiassa nukku odotteluajan.

Parikehässä meidän parina oli nätisti esiintyvä musta koira, jonka rotua en nyt muista... Lara oli tosi skarppina ja liikku hyvin, mutta  väisti tuomaria vähän pöydällä ja sai punasen nauhan, kuten Oliver ja Serikin. Koirat oli jaettu uroksiin ja narttuihin, ja kehät meni nopeesti, vaikka käytössä oli vaan yksi kehä. Kilpailukehässä oli paljon upeita koiria, ja Lara esiinty tosi nätisti tuloksena PUN1. Päästiin siis BIS-kehään, johon myös Oliver pääsi voitettuaan urokset. Tuomari mietti aika kauan, kunnes sijotti Oliverin toiseksi ja Laran ensimmäiseksi, eli PUN1 BIS1 ja mut palkittiin parhaana naishandlerina.

Mätsärien loputtua meidän oli odotettava junaa puolitoista tuntia, mutta aika nopeesti se meni. Larakin onneksi nukahti penkin alle, kun oli ensin vähän haukkunu parille vastaantulijalle, ja kotimatkan se oli sen verran väsyny, että maltto olla hiljaa. Kaikenkaikkiaan oon tosi tyytyväinen Laran esiintymiseen. Muutenkin oli hauskaa, mätsärit oli hyvin järjestetty ja hyvät palkinnot, niinkun kuvasta näkyy. Kiitokset seurasta ja kyydityksistä Marille ja Astalle! :)

4 kommenttia:

 1. Oooi teillähä menny iha loistavasti! Hienoo, onnittelut :)
  Oliko kuin paljon koiria?
  - Iina

  VastaaPoista
 2. Kiitti :) Noo ei kauhiasti, joka luakas ehkä parikymmentä tai vajaa :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea mätsärimenestyksestä! Tehän putsasitte koko palkintopöydän ;)

  VastaaPoista