perjantai 21. joulukuuta 2012

2012


Mulla alkoi joululoma eilen. Pakkaset on kiristyneet vähän, ja ollaan lähinnä lenkkeilty ja oltu sisällä tekemässä jouluvalmiseluja. Huomenna lähdetään muun perheen voimin viikonlopuksi Ouluun, mutta Lara jää kotiin. 

Vaikka tämän vuoden kalenteriin onkin merkattu vielä pari juttua, päätin nyt muistella tämän vuoden tavoitteita ja tuloksia. Tää vuosi on ollut elämäni parasta aikaa tähän mennessä, ja oon saanut niin paljon uusia kokemuksia, kuten kielimatka, ripari ja kaikki uudet ihmiset joihin oon saanut tustua. Laran kanssa ollaan myös harrastettu aika aktiivisesti. Vaikka toko ja näyttelytouhut on jääneet vähemmälle, agilityä ollaan treenattu niidenkin edestä ja alotettu kisaaminenkin. Mutta niihin tavoitteisiin!


Agilityssä kaikki esteet kuntoon
No jaa. Kepit on edistyny hyvin, mutta niissä on vielä paljon parannettavaa, ja kisapaikalla ne on vieläkin ihan alkutekijöissä. Vielä kontaktit ei oo ainakaan ongelmaksi asti kasvaneet, joten on nekin ihan kunnossa ainakin toistaiseksi.

Mahdollisimman paljon agilityepiksiä
Alkuvuodesta ja keväällä käytiin epiksissä ahkerasti, ja nyt loppuvuodestakin ollaan muutamissa käyty. Tänä vuonna kuitenkin 11 epikset (ja yhdet vielä edessä) sekä yksi kisaharjoitus. Tuloksina 1x nolla, 1x yliaikanolla, 2x 5vp, 4x 10vp ja 3x hylky. Lisäksi sijoituttiin Woffin Agility Cupissa kolmansiksi.

Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen aloitettiin myös ihan virallinen kisaaminen kesäkuussa, toisen kerran startattiin elokuussa ja syksyllä kisoja olikin aika tiuhaan. Yhteensä 18 starttia, joista tuloksina 1x nolla, 1x yliaikanolla, 3x 5vp, 3x 10vp, 1x 15vp ja 9x hylky. Joissain tuloksissa oli vielä hirveesti yliaikaakin, mutta hitaimman kauden ohi ollaan onneksi päästy!


Agilityssä säännöllistä treenailua, ohjattuun ryhmään jos mahdollista
Ohjatuissa treeneissä käytiin vaan muutaman kerran kesällä, mutta itsenäisesti ollaan aksailtu säännöllisesti kerran viikossa. Lisäksi ollaan oltu kuukausittain aluevalmennuksissa.

Tokossa kaikki liikkeet varmoiksi
Mahdollisimman paljon möllejä
Säännöllistä treenailua, ohjattuun ryhmään jos mahdollista
Tokojutut meillä on vähän jääny, ei oltu ohjatuissa eikä mulla ollut kiinnostusta mölleilyäkään kohtaan. Kotitokoiltu kyllä ollaan, ja seuraamiseen ja jättäviin oon supertyytyväinen!

Vähintään 5 näyttelyt, ainakin 1x ERI
Käytiin 7 näyttelyissä, tuloksina 1x H, 5x EH ja tietysti se yksi lupaamani ERI... :D


Mahdollisimman paljon mätsäreitä
Mätsäreissä käytiin tosi laiskasti. Keväällä oli 5 mätsärit, joista tuloksina 4x PUN ja 1x PUN2. Loppuvuodesta ei kierretty sitten ollenkaan.

Mahdollisimman paljon reissaamista ja erilaisia tilanteita
Pidempiä yön-yli-ressuja junalla oli sen verran, että kävin Laran kanssa kahdesti Turussa ja kahdesti Haukiputaalla. Elokuussa tehtiin myös äidin kanssa automatka Kuopioon, jolloin Lara pääsi yöpymään hotellissa. Lyhyempiä junareissuja tehtiin ainakin Kokkolaan ja Pietarsaareen, ja päästiimpä kulkemaan takseilla ja busseillakin! Erilaisiin tilanteisiin laskisin nyt ainakin hierojakäynnit, jh-kehät sekä monet tilanteet erilaisten eläinten kanssa, ei varmaan mitään erikoista.

Otetaan rennosti ja pidetään hauskaa, ja koitetaan tietysti pysyä terveinä
Tässä onnistuttiin hyvin. Mulle sinänsä helppoa, kun en ota aisoita niin vakavasti, mutta välillä on vaikeuksia asettaa pitkän tähtäimen tavoitteita. Ja hauskaa on tietysti ollut!Lara ei ole kummemmin sairastellut, enkä mäkään mitenkään vakavasti.


Tätä postausta kirjottaessa unohtu kokonaan laittaa tavotteet tulevalle vuodelle, niin lisään ne nyt jälkeenpäin. Näyttelyiden ja tokon suhteen en nyt paljoakaan odotuksia laita, ja muutenkin mennään aikalailla fiilispohjalla! 

- Kepit kuntoon
- Säännöllistä treenaamista, ohjattuun ryhmään jos mahdollista
- Kakkosiin nousu
- Ainakin muutamat mätsärit, ehkä näyttelytkin?
- Pysytään terveinä, reissataan ja pidetään hauskaa!
- Kuvaamista kisoissa ja näyttelyissä

2 kommenttia:

 1. Kiityttiin lukijoiksi! Hienosti olette kyllä tänä vuonna tavoitteita saannut. Varsinkin nuo viralliset agit! Ja onnea tuosta kolmannesta sijasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   En oo yhtään tiennyt että teilläki on blogi, liityttiin lukijoiksi!

   Poista