lauantai 16. heinäkuuta 2011

Ouluun mätsäreihin!

Tultiin eilen Laran kanssa junalla Haukiputtaalle Iinan luo, kun Oulu KV on viikonloppuna. Lara oli alkumatkasta aika peloissaan, mutta rauhottu sen verran, että jopa nukku kolmituntisen matkan ajan hetken - ennen se on ollu ihan kauhuissaan vr'än kuulutusten takia. Ny ei välittäny niistäkää, jospa nää mun älyttömät junareissut pikkuhiljaa auttaski jotain. Larasta kuulin pariinkin kertaan kommentteja, mm. tää perus "onko se minilassie" ja "ompa sulla rohkea koira!". Jälkimmäisen kuultua ei voinu muuta ku nauraa.

Illalla mentiin Ouluun mätsäreihin. Pieniä koiria oli 65, eli tälläsen käpykyläläisen mittakaavois iha valtavasti! Tuomarina oli Marjatta Pylvänäinen-Suorsa, joka siis tuomaroi sheltit kesäkuussa ryhmiksessä Haukiputtaalla. Kehä meni nopeesti, ja Laran parina oli tosi hyvin esiintyvä länsigöötanmaan-pystykorva. Lara keskitty tosi hyvin, liikku rennosti (ja kanto häntää niinku aina...) ja esiinty pöydälläki ja muutenki kivasti. Sininen nauha tuli, niinku viidelle muullekki sheltille. Lara ei sijottunu, mutta esiinty hyvin, eli oon sinänsä tyytyväinen!

Täällä Haukiputtaalla Lara viihtyy tosi hyvin, ja sille tekee hyvää kun pitää asua muutama päivä samas talos vauvan ja kahden ison uroskoiran kanssa. Tänään oltiin koko päivä Oulussa, ja koirat jäi Puttaalle. Koirien kanssa se tulee juttuun ihan hyvin, ohan noi jo vanhoja tuttuja. Aluksi Rodi ois halunnu leikkiä Laran kans, mutta kun Lara vähä ärhenteli ja näytteli hampaita, Rodiki tajus jättää sen rauhaan, eikä ne oikeestaan kiinnitä toisiinsa enää paljoa huomiota. On se Lara nii nysverö, ei edes osaa koirien kanssa leikkiä - viime reissulla ne vähä yritti kiskoa narua, mutta seki päätty siihen että Lara kusi keittiön lattialle... Näin aiheeseen liittyen.

Puunasimpa koiran tossa huomisia näyttelyitä varten, parempi myöhään ku ei milloinkaan! Siistin tassut ja korvat, leikkasin kynnet ja pesin tassut uudella Bright White -shampoolla, joka näyttää kyllä toimivan.

2 kommenttia:

  1. Jee, tänne Kokkolaan vaan mätsäreihin! n__n Nähdään sitten taas :)

    VastaaPoista
  2. Mari // Jep, Kokkolas näytti olevan pariki mätsäriä ennen tota ryhymistä, nii koitan päästä jos vaa kyyditys onnistuu! :)

    VastaaPoista