sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Vieraita pohjoisesta

Perjantaina Iina ja Rodi tulivat meille viikonlopuksi, kun lauantaina oli Seinäjoen KV. Lara oli Rodille sairaalloisen mustasukkanen varsinkin musta ja leluistaan, ja oli sekoamaisillaan, kun Rodi pääs nukkumaan yöt vinttiin, mikä on Laralta tiukasti kielletty... Mustasukkaisuus ilmeni näykkimisenä, hampaiden näyttelynä ja alituisena haukkumisena, mutta vaikka Lara kuinka esitti paheksuvansa Rodia, se seurasi sitä joka paikkaan ja oli onnessaan kun Rodi tuli aamulla katsomaan sitä. Perjantaina koirat oli vaan meillä porukoiden kanssa, kun oltiin Iinan kanssa tallilla ja käytiin nuortenillassa keräämässä riparimerkinnät. Illalla tehtiin vielä pieni lenkki, pestiin koirat ja siistittiin Rodi KVtä varten.

Lauantaina lähdettiin aamulla Seinäjokea kohti. Koikkereita oli ilmotettu 17, ja ne tuomaroi Markku Mähönen. Laraa en ilmottanu ollenkaan - pieni halli ja ruotsalainen tuomari kun ei oikein nappaa... Rodi esiintyi nätisti, antoi tuomarin käpälöidä pöydällä ja liikkuikin hyvin, muttei antanut mitata - kuten ei yksikään kolmesta avoimen luokan uroksesta - ja sai hyvän arvostelun ja EHn - aivan kuin kaikki muutkin avoimen luokan urokset. Markku Mähönen osottautui tosi mukavaksi ja sopivan tarkaksi tuomariksi ja käsitteli koiria hyvin ja rauhallisesti, mutta kyllä huomasi, että arvosteli koikkereita ensimmäistä kertaa; vaikka koirissa oli paljon eroja, lähes kaikki saivat EHn, lukuunottamatta valioita, joille Mähönen antoi lähes kaikille turvallisesti ERIn. Kehän jälkeen kävin ostamassa ohuen, kultaisen Jokke-merkkisen snaken ja siihen ohuen, valkoisen puolikuristavan sekä lakuja. Mulla oli kamera joukossa, mutta en kuvannu paljoa, enkä ehtinyt käydä shelttikehälläkään, kun piti jo lähteä. Nähtiin mm. Rodin siskopuoli ja muitakin tuttuja :) Näyttelyiden jälkeen kierreltiin vielä hieman Seinäjoen keskustassa.


 

Kun päästiin takaisin Kauhavalle, oltiin niin väsyneitä ettei jaksettu tehdä kunnon lenkkiä, mutta kierreltiin vähän peltoja ja koirat saivat juosta. Illalla vielä tokoiltiin pimeällä pihalla, ja molemmat koirat menivät mielettömän hienosti! Paikallaolossa Lara pysyi nousematta jo sen 2min Rodista huolimatta. Pitää vielä vähentää käskyjä ja pidentää välimatkaa, niin kyllä se siitä :) Myös jättävät liikkeet, luoksetulot ja hypyt menivät nappiin molemmilla, ja otettiin myös luoksepäästävyys, mikä on tuottanut meillä ongelmia. Laralle teki hyvää reenata Rodin läsnäollessa, ja kontaktiakin otti yllättävän hyvin :)

Lara on ollu tämän päivän aivan poikki ja lähinnä nukkunu, mutta jaksoi kyllä pitää hirveän konsertin kun vieraat lähtivät... Meillä on nyt neljänä seuraavana viikonloppuna kolmet mätsärit ja Jyväskylä KV, Laran turkkia odotellessa! Loppuun vielä vähän viikonlopun kuvasatoa:


   


  2 kommenttia:

  1. Hihi tuo kuplakuva on niin paras! :D:D
    Oli huippu viikonloppu kyl!(:

    VastaaPoista
  2. Hihh jep.. :d
    Ja todellaki, oli tosi kiva ku olitta täälä! :)

    VastaaPoista