torstai 3. marraskuuta 2011

Normal Activity

Eilen käytiin reenaamassa kentällä pitkästä aikaa itsenäisesti. Ohjatut loppu jo kuukausi sitten, minkä jälkeen ollaan vaan käyty pari kertaa epiksissä ja that's it. Sain tiistaina ladattua koneelle Agility Bluesin demon, ja pakkohan sitä oli heti kokeilla...
       Rataa kootessani se näytti aika hämärältä, mutta osottautu käytännössä yllättävän helpoksi. Homman jujuna oli päädyssä olevien aitojen tulosuunnat; puomilta tullessa piti ottaa koira hallintaan ja kierrättää se kolmoselle. Koiran hypätessä nelosta piti ite valssata vitoselle ja kierrättää koira yli. Sitten vaan normaalisti kepit, takaleikkaus A:lla ja loppurata meni juoksemalla. Mentiin rata aluksi pätkissä, ja Laralla oli hirveästi vauhtia, ehkä liikaakin; puomilla se ryntäs niin että kompastu ja oli vähällä pudota, mutta tuli kontaktit silti puhtaasti. Kolmosen lähestyminen piti toistaa pari kertaa että tajusin ite miten ohjaan sen, ja keppien jälkeen palkkasin, koska ne on vielä pahasti työn alla ja näytän välit vieläkin... Kolmosta lukuunottamatta kaikki meni kuitenkin just nappiin. Otettiin sitten koko rata, ja meni täysin puhtaasti heti ensimmäisellä yrittämällä. Ite sähläsin vähän takaleikkauksella, mutta Lara haki esteet loistavasti, enkä oo nähny sillä aikoihin noin paljon intoa!

Kun rata meni heti puhtaasti, annoin riittää ja harjoteltiin vielä välistävetoja. Pienen leikkitauon jälkeen isä tuli paikalle kameran kanssa, joten saatiin rampata vielä puomia ja vahvistaa keppejä.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti