keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Juoksujalkaa


Heh, taas kerran blogin päivttely on vähän jäänyt, mutta eipä koirarintamalla oo mitään tapahtunutkaan. Jo ennen erkkaria Lara alko näyttää juoksun merkkejä, lähinnä käyttäytymisessä, eihän tuo juuri tiputtele. Se on mm. mussa kiinni kokoajan, muttei kuitenkaan halua lähteä pois kotoa eikä viihdy lenkillä, on normaalia rauhallisempi ja seurallisempi, ei kuuntele ja nuolee itseään kokoajan. Niinpä jätettiin suosiolla viikonlopun mätsärit väliin ja lenkkeilykin on ollut vähäistä. Pari viikkoa sitten oli Nou Hätä -aluekisat, joissa oltiin Jennin ja Ellin kanssa toisia, ja aika onkin nyt mennyt lähinnä noissa hommissa ja kavereiden kanssa, ja kävimpä tänään ostamassa rippimekonkin. En oo kuitenkaan varma noista juoksuista, joten aattelin mennä sunnuntaina Seinäjoen mätsäreihin, katotaan nyt :)
     

Torstaina 19.04 käytiin kuitenkin hallilla viikon tauon jälkeen. Sovelsin valmiiksi rakennetusta radasta tuollaisen kivan hypärin, jossa saatiin monipuolisesti vähän kaikkea: alussa suoraa, vitosella poispäinkäännös, kasilta ysille vedolla, kymppiputken jälkeen valssi ja muurilla tein persjätön jotenkin hassusti. Lara oli ihan mahtava! Aika vaisu tosin, mutta sillä oli vauhtia ja se kuunteli ja irtosi tosi hyvin. Muuri on kuvassa vähän väärässä kulmassa, oikeasti oli enemmän vaakasuorassa, ja Lara teki aluksi pienen lenkin muurin jälkeen, mutta parilla toistolla saatiin sekin pois. Kepit oli oikeassa ohjauksessa tosi hienot!

Rata oli muutamalla toistolla hyvä, ja alettiin ottaa toistoja keinulla. Uskallettiin päästää keinu jo vapaasti alas ja pikkuhiljaa äitikin siirtyi katsomoon pois keinun vierestä. Otettiin toistoja molemmilta puolilta ja molempiin suuntiin, ja meni niin varmasti, että rakenneltiin keinun ympärille jo vähän rataakin - siirsin keinun 6 ja 9 -aitojen tilalle, ja sovellettiin siitä erilaisia pieniä pätkiä käyttäen vitosaitaa, muuria ja putkia. Eikä olisi voinut paremmin mennä! Loppuun otettiin vielä vähän kepittelyä molemmilta puolilta molempiin suuntiin, ja koira ihan loisti :)

1 kommentti:

  1. http://huiskuhantammme.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award-valeraskautta.html

    Sait tunnustuksen!:)

    VastaaPoista