perjantai 22. kesäkuuta 2012

Viilausta ja hierontaa


Eilen ohjelmassa oli Pasin treenit Kauhavalla, mutta kun päästiin kentälle, eihän siellä mitään treenejä ollut. Treenattiin sitten itsenäisesti. Halusin vielä viilata noita tiistain treenien juttuja niin että koiralle jäisi tekemisestä kuitenkin hyvä fiilis, joten tehtiin helppoa ja mukavaa pätkää. Aluksi kokosin tollasen radan, johon saatiin siis vähän suoraa, kaikki kontaktit ja vitosella niisto ja valssi heti perään. Koira oli ihan liekeissä! Sillä oli tosi hyvin vauhtia, kontaktit meni sujuvasti ja keinu onnistui ongelmitta ilman palkkaa :)  


Otettiin ensin ihan vaan kahta ensimmäistä estettä niin, että vaihdeltiin puomia ja putkea, eikä Lara sekottanut niitä kertaakaan, vaikka ite meninkin pari kertaa sekasin... Radassa kakkonen oli kuitenkin puomi. Kolmosella valssi, vitosella niisto, kutoselle kierrolla ja seiskalla tein takaaleikkauksen. Vitsi Lara oli pätevä! Vauhtia oli tässäkin ihan kivasti, ja lopetettiin kun saatiin rata pari kertaa nappiin :)

Tänään Lara pääsi toista kertaa hierojalle, eikä meinannut oikein rauhoittua... Ihan lopussa rentoutui kuitenkin niinkin paljon, ettei olisi millään jaksanut nousta edes istumaan. Melkein koko aika käytettiin vasempaan etulapaan, jonka Hanski saikin auki :) Pitää nyt muistaa vaan venytellä ja hieroa sitä paljno itekkin, ettei menisi taas niin pahoin jumiin.

Kuluvalla viikolla on ollut kaikenlaista ohjelmaa, Siiri tuli meille tosiaan sunnuntaina ja lähti tänään, tänään tuli uudet vieraat huomiseen asti ja lauantaina Lara jää kotiin, kun lähdetään Ouluun serkun häihin. Ei olla tokoiltu tai tehty mitään näyttelyihin viittaavaa aikoihin, ja toiminta on tosiaan jäänyt tähän agilityyn ja lenkkeilyyn... Toki me ollaan harjailtu hampaita ahkerasti!

Hyvää juhannusta kaikille lukijoille! :)      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti