sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kisaamassa Kokkolassa


Eilen suunnattiin Kokkolaan K-PKK:n kisoihin. Ykkösille oli kaksi agilityrataa ja hypäri, mutta osallistuttiin vaan agilityradoille. Tuomarina toimi Anders Virtanen ja tuomariharjoittelijana A-P. Soini, joka oli suunnitellut radat. A-radalla koirakoita oli yhdeksän. Itse rata oli tosi helppo ja yksinkertainen, siinä oli paljon suoraa eikä oikeastaan mitään vaikeita kohtia. Hidastelu alkoi kuitenkin jo puomilla, kun Lara ennakoi pysähdyksen, eikä sitten pysähdyttyään meinannut päästä ollenkaan liikkeelle. Kepitkin mentiin kävellen, mutta ainakin perusteellisesti! Kasiputkelta otettiin vitonen, kun Lara meinasi lähteä radalta kokonaan. Aitasuoralla saatiin onneksi vähän vauhtia jalkoihin. Toinen vitonen tuli aan kontakteilta. Lopputuloksena siis 10vp ajalla 53,61s (45s), jolla oltiin neljänsiä :) 


B-radalla koirakoita oli kahdeksan. Rata oli vähän ensimmäistä rataa hankalampi, ja olin aika varma että otettaisiin kymppiputken takia hylky, kuten monet muutkin koirakot. Olin ajatellut valssaavani seiska-aidan jälkeen, mutta se meni multa vähän ohi ja teinkin takaaleikkauksen muurilla. Lara kuunteli mua putkella hienosti ja meni kuin menikin oikeasta päästä, mutta kepeillä kiinnostus taas lopahti. Tuomarit olivat onneksi niin kilttejä etteivät antaneet meille vitosta tuosta pysähtymisestä! Loppurata meni kivasti ja vauhtia oli vähän enemmän. Nollahan se sitten oli ajalla 48,50s (45s), vain muutaman sekunnin päässä luvasta! Toki yliaikanollat on aina vähän harmillisia, mutta on vaan hyvä ettei me mennä näillä kepeillä ja kontakteilla vielä kakkosiin sähläämään :) Sijoituttiin toisiksi ja voitettiin termosmuki ja lelu. 

4 kommenttia:

 1. Harmi kun tajusin tän liian myöhään, olisin tullut kattoo! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, kuinka ei ollut yhtään puhetta tosta! No ens kerralla sitten :)

   Poista
 2. Voi te olitte kokkolan kisoissa! Teillä menee kyllä keinut upeesti. Toisessa radassa niitä ei ollukaan harmiko ois tienny niin olis tullu :) onko nuissa kisoissa yleensä aina hyppyrata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lara ennakoi keinulla vähän, mut se on jo parempaan päin :) On noissa K-PKK:n kisoissa yleensä hypäri, mutta joskus vaan agilityratoja. Ja ois kyllä ollu kiva nähä pitkästä aikaa, eiköhän mekin tässä kevään kuluessa jossain törmätä :)

   Poista