sunnuntai 1. tammikuuta 2012

2011 ja niin edelleen

Meidän joulu meni ihan hyvin, oltiin vaan kotona perheen ja sukulaisten kesken. Pukkikin kävi, eikä Lara edes haukkunut sille, ja käyttäyty muutenkin koko illan mallikkaasti :) Ite inhoan mm. facebookin seinää joulun jälkeen, kun kaikki hehkuttaa lahjojaan, joten säästän teidät siltä ja kuittaan lahjalistan toteamalla vaan, että sain kaiken mitä toivoinkin ja vähän enemmän, ja oon tosi tyytyväinen lahjoihin. Lara ei saanu tänä vuonna paketteja, mutta aamulla extrapitkän lenkin, osansa jouluruuasta ja illalla dentastixin muiden availlessa lahjoja.

Tiistaina menin Ellille kuvaamaan, ja Lara lähti tietysti joukkoon. Tarkotus oli mennä pyörällä, mutta tiistainahan vähän tuuli, joten mentiin pullamössöinä autolla. Iines ja Rykä jäi liekaan kun käytiin kävelemässä, mutta otettiin myöhemmin kaikki koirat kanssamme sisälle. Varsinkin Iines on tottunut Laraan aika hyvin, mutta pitihän lappalaisten pari kertaa käydä pienemmän päälle ja ajaa se sohvalle ennenkuin uskoivat jättää sen rauhaan... Kuvista ei paskanhäävejä tullu, ja sisälläkin lähti sähköt pariin otteeseen.

Muuten ei olla tehty mitään erikoista, osan lomasta oon ollu kavereiden kanssa ja alennusmyyntejä kattelemassa, mutta lähinnä kotona. Valoisa aika menee Laran kanssa yleensä ulkona kuvaillen ja lenkkeillen. Lara on ollu koko loman hirveen takertuva, eikä väsy millään! Muuten superärsyttävää, mutta tokoillessa koira toimii ihailtavan skarpisti, ja seuraaminen on paljon kiinteämpää kuin ennen.

Mutta otsikon aiheeseen! 2011 loppuu - ja täytän tänään muuten 15 - ja on aika kiittää blogin lukijoita ja muitakin koiraharrastustani tukeneita ihmisiä kuluneesta vuodesta :) Monet mahtavat kokemukset olisivat jääneet kokematta ilman Laraa ja ihmisiä, joiden kanssa olen saanut jakaa niin ylä- kuin alamäetkin.

Mulla oli alkuvuonna niin paljon kaikkea muuta, että koiraharrastus vähän jäi, mutta syksyllä alettiin käydä taas mätsäreissä ja epiksissä, ja muutamat näyttelytkin on takana. Epävirallisella puolella ollaan menestytty ihan hyvin, ja mikä tärkeintä, on ollut hauskaa! :) Blogin kirjottamisen aloitin vasta heinäkuussa, ja tässä puolessa vuodessa ollaan saatu 11 lukijaa 1175 vierailijaa. Vuoden kohokohtia en ala sen kummemmin luettelemaan, mutta niihin kuuluvat koiraharrastuksen puolella ainakin pitkät näyttelymatkat ja Oulun reissu, ja jo pelkästään se, että saatiin reenata agilityä ja tokoa ohjatuissa ryhmissä, mikä ei ole täällä itsestäänselvyys. Tämän vuoden tavotteet mulla oli kyllä listattuna jollain foorumilla, mutten löytäny niitä mistään... Tässä kumminkin ensivuodelle:

  Agility
- Kaikki esteet kuntoot
- Mahdollisimman paljon epiksiä
- Säännöllistä treenailua, ohjattuun ryhmään jos mahdollista

  Toko
- Kaikki liikkeet varmoiksi
- Mahdollisimman paljon möllejä
- Säännöllistä treenailua, ohjattuun ryhmään jos mahdollista

  Näyttelyt
- Ainakin 1x ERI
- Väh. 5 näyttelyt
- Mahdollisimman paljon mätsäreitä

  Muuta
- Mahdollisimman paljon reissaamista ja erilaisia tilanteita
- Otetaan rennosti ja pidetään hauskaa, ja koitetaan tietysti pysyä terveinä :)

Sain ensivuoden kalenterinkin päivitettyä! Epikset ja näyttelyt on varmoja, mutta mätsärit riippuu kyydityksistä. Kesän näyttelyt jää meiltä välistä, koska mulla on ripari 05.06-15.06 ja kielimatka 30.06-20.07, ja toi aikahan käsittää lähes kaikki meidän lähellä olevat näyttelyt sekä Oulun... No, näin ensivuonna, ja loppuvuoden näyttelyt riippuu vielä tuomareista. Aattelin muutenkin vähentää näyttelyitä pikkuhiljaa, ja panostetaan agilityyn ja tokoon, ja tottakai mätsäreitä kierrellään. Koitan myös harjotella valokuvaamista enemmän, ja ens vuonna tässä lähellä onkin aika paljon ryhmiksiä, mihin oon aatellu mennä kameran kanssa.

Onnellista vuotta uutta vuotta, toivotaan siitä yhtä iloista ja aktiivista kuin kuluneestakin vuodesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti