maanantai 16. tammikuuta 2012

Days of Summer

Selailin tossa unohdettuja kansioita kovalevyn uumenista, ja turha kai sanoakkaan että kaipaan kesää! Hassua, että kuvaushetkellä totaaliselta sutturäpsyltä näyttävät kuvat voivat näyttää talvella näinkin nerokkailta - tai no, lähinnä mikä tahansa, missä vilahtaa vähänkään vihreää nurmea. Kesä oli vaan niin mahtavaa aikaa, kun saattoi kevyesti polkaista 10km kylälle ja notkua siellä yöhön asti, ja vielä kotiin tullessa mennä Laran kanssa reenaamaan tai lenkille, ja valoa riitti kuvaamiseen vuorokauden ympäri. Nyt on kylmää ja pimeää, mistään ei oikein tule valmista ja koirakin on niin rumassa kunnossa että huhhuh. Mutta kai talvessakin on hyvät puolensa, eikä kesäänkään ole enää kuin puoli vuotta... 3 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia!

  Aina sitä jotenkin päätyy selailemaan niitä vanhoja kuvia ja löytyy ihania, ja miettii että miksei tätäkään nyt ole tajunnut aiemmin, tulee ihan fiilikset.

  VastaaPoista
 2. Oi että. Kelpaisi itsellekin tricolori, vaikkei tuossa soopelissani ole valittamista. Kauniin värinen otus ja tosi hyviä kuvia! Lukijaksi(:

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :)
  Katja, mäkin liityin teidän lukijaksi :) Onhan ton väritys kieltämättä persoonallinen, mutta joskus niin haastava kuvattava! Seuraavaksi koiraksi oon soopelia aatellu.

  VastaaPoista