lauantai 10. maaliskuuta 2012

Takaisin arkeen


Huippufiilis. Blogin päivittely on vähä jääny, mutta eipä täällä oo paljoa tapahtunukkaan.

Mulla oli hiihtoloma viime viikolla, ja se sai täydellisen alotuksen heti kaks viikkoa sitten perjantaina, kun sain soiton että Smartti oli löytyny. Sitä helpotuksen määrää ei voi sanoin kuvailla! Uskomatonta, että se oli pärjänny viikon tollasessa säässä taivasalla syömättä mitään, ja oliki kuulemma ollu kamalassa kunnossa - mutta hengissä. Lehdessäkin oli siitä juttua. Lauantaina lähdettiin ajelemaan Helsinki-Vantaata kohti ja viikko vierähti maanantaihin asti Teneriffalla. Tosi ihana saari, ja reissu oli muutenki mieletön ja tosi onnistunu :) Lara vietti viikon kotona isoveljen valvonnas.

Erkkarin ilmot lähti eilen postiin. Ja voi valinnan vaikeutta: en tiedä mentäiskö 25. pvä tokoilemaan Maalahteen vai Kauhajoelle mätsäreihin, ja 5.8 on kuopiossa sekä kansainvälinen, jossa sheltit tuomaroi Rainer Vuorinen, että erkkari, jossa tuomarina on brittiläinen Tracy Cartland. Vuorinen on niin kehuttu tuomari että haluaisin ehdottomasti viedä Laran näytille hänelle, mutta toisaalta menisin mielummin erkkariin ja vaikken erkkarin tuomarista mitään tiedäkkään, brittiläiset tuomarit on aina mukavia! Mutta onneksi on vielä paljon miettimisaikaa.

Tiistaina kävästiin pitkästä aikaa aksaamassa. Otin alunperin ton radan Toivon blogista, mutta muuttelin sitä aika paljon ja tehtiin siitä useampia eri versioita.

Lara oli viikon toimintatauon jälkeen ihan liekeissä, sillä oli tajuttomasti energiaa ja tosi hyvin vauhtia. Ohjasin mustalla numeroidulla radalla kepit oikealta, ja ne meni jo tosi varmasti ja nopeesti. Lara haki tosi kivasti, ei hypelly kontaktien yli ja takaleikkaus 12-putkellekkin onnistu heti ensiyrittämällä :) On se etevä!

Punasen radan ohjaaminen oli aika.. mielenkiintosta. Lähdössä ohjasin ensimmäiset aidat ollen ite niiden välissä, putkella takaleikkaus, kepeille valssit ja seiska-aidalla poispäinkäännös. Kepeille mentäessä Lara oli vähän hämmentyny kun valssasin ja jäinkin vasemmalle puolelle, mutta muuten toikin meni oikeen kivasti ja koira teki ainakin täysillä jos ei muuta!

Loppuun hinkattiin vielä vasempia keppejä, ja kun ne alko sujua, otettiin toistoja keinulla, sekä rämähdyksellä että ilman, ja myös vasemmalla ohjauksella, mikä on päässy vähän unohtumaan. Lara kuumenee keinulla aika paljon, ja nytkin se rupesi loppua kohden ryntäämään keinulle, mutta kun sitä vähän rauhotteli niin saatiin lopetettua hyviin suorituksiin :) Loppuun muutama talvinen räpsy:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti