sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Lauantain aksat


Tänään mentiin Lapualle Kauhavan kennelkerhon treeneihin. Kiva päästä ohjattuihin pitkästä aikaa, Laralle hyvä kun hallissa on muitakin koiria ja mulle hyvä etten aina tee vaan oman pään mukaan. Koirakoita oli nyt vain neljä, mutta uskon että ryhmä kasvaa vielä!

Kaikki koirakot olivat vähän eritasoisia, joten otettiin alkuun vain neljän esteen aita-putki-pätkää. Laralla oli hirveästi virtaa ja se oli aivan innoissaan kun pääsi tekemään. Sen jälkeen häkissä pysyminen ei käynyt laatuunkaan, vaan koiran oli pidettävä taukoamatta pientä vikinää ja haukkumista... Jospa se joskus oppii olemaan häkissä ja odottamaan

Ensimmäisen pätkän jälkeen meille räätälöitiin kuvassa oleva rata. Olin lähdössä merkkaamassa kakkosaidan takana, valssasin vitosaidalla ja loppupätkä oli vaan suoraa. Parin toiston jälkeen koitettiin takaaleikkausta kutosella, ja lopuksi muutettiin vielä loppua niin, että ysiaidalle tuli niisto. Lara kävi ihan kierroksilla mutta keskittyi silti aika hyvin, joku rima taisi tulla alas ja hukkasin koiran kerran, mutta muuten se teki loistavasti ja hyvällä fiiliksellä. Niistokin meni heti nappiin, vautsi.

Tehtiin vielä muutamat toistot puomilla,  eikä Lara piitannut puomin pinnasta yhtään. Ehkä ne herkät tassut on vaan mun korvien välissä? Kontakteilta tultiin kuitenkin aina aika räiskyen alas ja saatiinkin niihin vähän vinkkiä, pitää nyt katsoo teenkö niille jotain. Ennen lähtöä otettiin parit kepit molemmilta puolilta, ja ne alkaa näyttää jo tosi hyviltä. Aika pienillä jutuilla saa venytettyä tunnin treenejä yli puolella tunnilla!


2 kommenttia:

  1. Miten se voi olla niiiin nätti (: Onneksi asutte kaukana, niin en ole vihreänä kateudesta joka päivä.

    VastaaPoista