torstai 24. tammikuuta 2013

Pakkasen puremaa


Sunnuntaina ja maanantaina saatiin lauhtuneesta säästä kaikki ilo irti kymmenenkin kilometrin lenkein, mutta nyt pakkanen on taas kiristynyt useammaksi päiväksi. Tossut siis käyttöön! Tällä viikolla ollaan viihdytty lähinnä sisällä, ja sainkin aikaiseksi siistiä vähän Laran rehottavia korvakarvoja ja ilmoitin meidät helmikuuksi aksaamaan sekä Maalahteen että Lapualle, molemmissa kaikille kolmelle radalle. Iik! 

Oli mulla ihan asiaakin. Hommasin tossa tammikuun alussa lisenssin tälle vuodelle, ja uuden systeemin mukaan kortti ei tule enää postissa, vaan sen pitäisi tulla joko pdf-korttina sähköpostiin tai sähköisenä mobiilisovelluksena puhelimeen. Valitsin tuon pdf-kortin, mutta en löydä korttia Sagilta saamastani lisenssimaksuvahvistusviestistä tai muualtakaan. Mulla ois kyllä mielikuva että oisin sen jossain vaiheessa jostain nähnyt... Osaisko kukaan neuvoa avutonta, mistä se itse kortti löytyy? 

Eilen oli ihana sää, ja oltiinkin ulkona Angelan ja kameran kera. Ylhäällä Laran 4v 9kk rakennekuva ja loppuun erittäin sekava kuvaläjä! Ei uskoisi että kuvat on otettu edes saman päivän aikana, miten paljon valo voikaan muuttua parissa tunnissa.

2 kommenttia:

  1. Kortti tulee vähän myöhemmin, paljon lisenssivahvistuksen jälkeen (: Se tulee sähköpostiin liitetiedostona, pdf muodossa, josta voit sen helposti ittellesi tulostaa. Mulla meni ainakin 4 päivää, ennenkuin se säpöön tipahti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, kyllä se näköjään tuolta sähköpostista löytyi! Lähettäjän nimi oli vaan eri, niin en huolimattomalla etsimisellä löytänyt... :D

      Poista