maanantai 28. tammikuuta 2013

VideovideoKuinka luova otsikko!

Eilen mentiin Lapualle Katriinan treeneihin. Päästiin alottamaan vähän myöhässä, mutta aika riitti ihan hyvin, kun koirakoita oli taas vaan neljä. Kaikki esteet oli kerätty pois tokoporukan jäljiltä, joten laitettiin vaan pari putkea ja muutama aita. Sovelsin niistä meille erilaisia lyhyitä pätkiä, joihin saatiin mukaan saksalaisia, niistoja ja leijeröintiäkin. Lara teki hirveen hyvin, se oli tosi skarppina ja vauhtiakin oli ihan kivasti! Ekoja pätkiä en hoksannut videoida, niissä oli lyhyemmät estevälit ja vähän nopeampaa menoa, mutta suurinpiirtein samanlaisia ratoja. Loppuun otettiin viimeistenkin höyryjen poistamiseksi pitkät pätkät putki-hyppy-putki-ympyrää, eikä ehditty ottaa keppejä ollenkaan.

Tänään Lara on ollut vähän huonona. Se on saanut pieniä yskimis- ja kakomiskohtauksia pitkin päivää, ja oksentanutkin pari kertaa. Ihan kennelyskältä kuulostaa, vaikkei oksentelu taida kuulua siihen... Kumma jos se nyt iski, kun ei olla juuri missään oltu! Koiran kunto ei onneksi ole paljoa heikentynyt, ja yskiminenkin on iltaa myöten vähentynyt. Ensi viikko otetaan kaiken varalta rennosti, katotaan sitten mennäänkö treenaamaan lauantaina.

4 kommenttia:

 1. Teidät on haastettu! :) http://nettastage.blogspot.fi/2013/02/vuoden-eka-haaste.html

  VastaaPoista
 2. Haastoinpa teidät! http://huiskuhantammme.blogspot.fi/2013/02/haasteita-agility-fiilistelya.html ja haasteen kysymykset tulevat tässä:
  1. Millainen olet koiranomistajana?
  2. Mikä on koirasi paras ominaisuus?
  3. Entä huonoin?
  4. Mikä on koirasi lempipaikka? (esim. oma peti jne..)
  5. Miksi aloitit bloggaamisen?
  6. Suosikki koirarotusi, perustele!
  7. Mikä on onnistunein kuva koirastasi?
  8. Miksi päädyit juuri siihen rotuun, mikä sinulla on?
  9. Tahtoisitko kasvattaa joskus jotain rotua? jos niin mitä? miksi/miksi et?
  10. Minkä rodun edustajia olet omistanut?
  11. Oletko kilpailuhenkinen?

  VastaaPoista
 3. Kai tiesit että kennelyskässä on varoaika. Käymässäsi hallissa se tarkoittaa 2 viikon mittaista karanteenia viimeisestä yskäisystä lähtien. Aikuinen koira harvemmin vahingoittuu kennelyskätartunnasta, mutta vastasyntyneet pennut mm eivät kykene yskimään ja tukehtuvat limaan. Voisitko kertoa käytitkö jotakin boksia tai hallilta löytyviä treenikuppeja koirasi kanssa, jotta voin siivota ne tarttumisriskin minimoimiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira oli odotteluajan omassa häkissään enkä käyttänyt treenikuppeja tai muita hallilta löytyviä tarvikkeita.
   Yskiminen ei ole onneksi jatkunut enää. Tietysti suhtaudun tähän varovasti, eikä mennä hallille tai muualle ihmisten ilmoille mikäli sitä vielä ilmenee.

   Poista