maanantai 4. helmikuuta 2013

Hallilla vaihteeksi


Lauantaina mentiin taas Lapualle Mikan treeneihin. Koirakoita oli meidän lisäksi vain yksi, joten ajasta ei ollut pulaa. Tehtiin ensin punaista rataa. Lara teki tosi hyvin, ja oon tosi yllättynyt miten hienosti se ymmärsi mun ohjausta. Kasiaidalla tekemäni käännöksen nimeä en tiedä, ei olla tollasta koskaan tehty, mutta se meni heti ekalla kerralla ihan nappiin! Kymppiputkella tein takaaleikkauksen, merkkasin 11-aidan ja taas takaaleikkauksella kepeille. Kymppiputkeen koira kerran palasikin, ja toisella kerralla kepeille lähetys epäonnistui. Saatiin yksi nolla tehtyä, mutta en saanut sitä valitettavasti videolle. 14-putkella sokean kulman kanssa ei ollut ongelmia, ja lopuksi tehtiin yksittäisenä tota loppua 13-aidalta eteenpäin sekä takaaleikkauksella ennen putkea että putken jälkeen. Myös ennen putkea leikkaaminen toimi, kun muistin vaan ite juosta.

Sininen rata olikin sama rata toisinpäin, ja meni oikeastaan paljon ensimmäistä rataa paremmin. Kutosaidan käännöstä ollaan taidettu joskus kokeilla, mutta jos joku tietää sen nimen niin mua saa valaista. Se meni hyvin, samoin takaaleikkaus seiskaputken jälkeen ja sama käännös 11-aidalla joka tehtiin punaisellakin radalla. Tehtiin kaksi ihan nättiä nollaa ja jätettiin siihen, loppuun suoraa rallittelupätkää ja kepit kerran molemmilta puolilta.  Lara teki ihan loistavasti ja kuunteli mun ohjausta yllättävän hyvin, vauhtikin oli ihan ok vaikka varsinkin kepit meni vähän himmaillen. 

Meidän pitäisi treenata useemmin, mutta ainakaan tällä viikolla mulla ei ole aikaa. Toisaalta noista treeneistä jäi niin huippu fiilis molemmille, että nyt on hyvä mennä kisaamaan lauantaina. Kisakirje tuli jo, lähtölistoja odotellessa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti