keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Sininen hetki


Me lomaillaan, vihdoinkin! Blogin päivitys on taas vaihteeksi jäänyt, ja hiljaista tulee olemaan vielä vähän aikaa. Lara on nimittäin koko viikon kotona kun ite palloilen Helsingissä ja Oulussa. Muuten on mennyt ihan hyvin, tulevaa kevättä fiilistellessä. Lauantaina mentiin pitkästä aikaa hallille, mutta pyörähdettiin heti ovella, kun siellä olikin koko päivän kestävä valmennus... Siinä meidän treenaamiset siis sillä kertaa.

Aluevalmennukset jouduttiin valitettavasti lopettamaan, kun moni lopetti eikä ryhmiin saatu tarpeeksi porukkaa lisää. Ne olivat ihan loistavia niin kauan kuin niitä kesti, kehityttiin mielestäni aika paljon ja meillä oli tosi kiva porukka. 

Ilmosin meidät tuonne Seinäjoen kisoihin. Aluksi en oikein tiennyt kumpana päivänä mentäisiin, kun lauantain hypäri houkutteli mutta treenit olisivat jääneet väliin. Nyt päätös oli kuitenkin helppo, kun ei tarvi enää hypäreillä juoksennella, joten kisataan sunnuntaina 10. päivä. Ei mulla varsinaisesti ollut asiaa, halusin kai vaan jakaa nää muutamat siniset räpsyt viime viikolta :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti