sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Erittäin hyvä ellei täydellinen

Tampereen KV. Aamu alkaa lupaavasti 05.45 kun tajuan, että oon kahden tunnin yöunien aikana onnistunut nukkumaan pommiin, lähtö on vartin päästä eikä missään oo varmaan ikinä satanut yhtä lujaa.

Paniikkiheräämisen jälkeen päästiin kuitenkin lähtemään asemalle, koukattiin Saija ja Jenni joukkoon ja ehdittiin kuin ehdittiinkin puoli seiskan taajamajunaan. Vaihdettiin junaa Seinäjoella ja Lara oli matkat tosi rauhassa. Kun päästiin Tampereelle, otettiin taksi messukeskukseen ja oltiinkin paikalla heti yhdeksän jälkeen, kun koiria oli koko hallissa vasta kourallinen.

Pennut alkoivat kymmeneltä ja niitä oli 9, sen jälkeen 24 urosta ja kahdeltatoista 43 narttua. Lisäksi olin luvannut Laran junnuihin Pinjalle. Saatiin siis odotella muutama tunti. Käytiin kertelemässä ja mukaan tarttuikin taas uusi näyttelyremmi, Pinja treenasi vähän Laran kanssa ja  loppuajan Lara nukkui nätisti häkissä, kun seurattiin shelttikehää.

Aikataulut olivat vähän myöhässä, mutta päästiin lopulta kehään. Siinä vaiheessa Lara oli jo niin väsynyt, ettei lihapullatkaan meinannut kelvata tai koko homma enää kiinnostaa, mutta se liikkui tosi kivasti, häntä pääasiassa alhaalla ja jaksoi olla hyvin paikallaan. Pöydällä ei väistänyt ollenkaan, vaan seisoi hienosti paikallaan kun tuomari kopeloi. Loppujenlopuksi tuli EH hyvällä arvostelulla, ja oon tosi tyytyväinen :)

Sheltit tuomaroi John Walsh Jr. Irlannista. Jakoi paljon ERI:ä ja EH:ta, näin vain pari H:ta, mutta SA:t ja sertit oli tiukassa. Liikutti kolmion ja pari kertaa edestakaisin, en oikein saanut kuvaa mistä tykkäsi. Jutteli koiralle paljon, käsitteli nätisti ja muutenkin ylimukava, Laran kylkiä tunnustellessa tokaisi että "she must like food"... Eheheh :D
"Young bitch. Good proportions. Excellent color. Correct bite. Snippy in head. Good angulation in rear. A little tight in shoulders for me. Could be more seattled on the move."

Eli vapaa suomennos:
"Nuori narttu. Hyvät mittasuhteet. Erinomainen väritys. Oikea purenta. Suippo pää. Hyvät kulmaukset takana. Minusta hieman ahtaat olkavarret. Voisi olla tasaisempi liikkeessä."

Rotukehä ja junnukehä menivät juuri päällekkäin, mutta junnuissa oli onneksi oma ryhmänsä niille, jotka eivät rotukehien takia päässeet omiin ryhmiinsä. Vanhempia taisi olla 59. Pinja esitti Laran tosi kivasti ja liikkeetkin meni hyvin, vaikka pöydällä Lara ei ollut oikein halukas näyttämään hampaitaan.. Pinja ei päässyt jatkoon, mutta hyvin meni ja oli taas koiralle hyvää harjoitusta mennä muidenkin kanssa kehään :)

Kehien jälkeen koitin antaa Laralle ruokaa, muttei kelvannut. Reilun kuuden tunnin näyttelypäivän jälkeen soitin hallin eteen taksin, jolla huristeltiin asemalle, käytiin hakemassa mäkistä kunnon Big Macit ja koomailtiin asemalla tunti pari. Junamatkan Lara nukkui, kuten koko loppuillankin, ja vähemmästäkin! Seurasta ja kuvista kiitokset Saijalle ja Jennille n__n

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti