keskiviikko 2. toukokuuta 2012

The Versatile Blogger Award


Säännöt:
1. Nimeä 15 bloggaajaa
2. Kerro heille tunnustuksestasi
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen
5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi

Sain tunnustuksen Millan Huiskuhäntämme-blogista, kiitos paljon! n___n Koska höpöttelin edellisessä tunnustuksessa Larasta, kerron nyt vähän itestäni. Eli.

Oon aika erikoinen persoona. Valitettavan usein teen ja sanon asioita ennenkun mietin, ja oon muutenkin tosi suorasananen ja itsepäinen. Oon myös yltiösosiaalinen ja avoin ja musta on mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin. Mainittakoon myös kiero huumorintaju! Tärkeintä on se, että on rehellisesti oma itsensä.

Mä arvostan ihmisissä positiivista asennetta ja oon itekkin tosi positiivinen ja rento, mistä on sekä etua että hyötyä. En stressaa oikeastaan ikinä mistään, mikä on musta hyvä piirre ihmisessä, mutta toisaalta teen jotain asioita (lue: kouluhommat) välillä vasemmalla kädellä. Jos siis teen ollenkaan. 

Harrastan Laran kanssa agilityä ja tokoa, ja lisäksi kierrellään näyttelyitä ja mätsäreitä aika vaihtelevasti. En oo yleisesti ottaen kovinkaan kilpailuhenkinen, ja mulle onkin tärkeintä, että sekä mulla että koiralla on hauskaa ja tehdään parhaamme. Koirajuttujen lisäksi harrastan ratsastusta, zumbaa, lenkkeilyä ja valokuvaamista, ja laulan oikeastaan koko ajan. Se, miltä se kuulostaa, onkin sitten ihan eri asia! :'D Noiden harrastusten lisäksi matkustan paljon sekä Suomessa että ulkomailla.

Mulla on pakkomielle Euro Shopperin laivakekseihin (aaaaa ne suklaakerroskeksit missä on laivan kuva, you know), ja vaikka elän muuten tosi terveellisesti, niitä menee yleensä suunnilleen paketillinen päivässä. Rakastan murteita  ja puhun ja kirjotankin normaalisti leviällä pohojanmaan murtehella, mutta en käytä sitä netissä, koska ihmiset eivät oikeasti ymmärrä sitä. Elämässä kaikkein tärkeintä mulle on kaveripiiri, perhe, harrastukset ja tietysti Lara.  

Oon syntynyt 31.12 1996, ja käyn 8. luokkaa. Tulevaisuus on hämärän peitossa, enkä usko haluavani eläimistä ammattia. Kaikesta painostuksestakaan huolimatta en usko, että ammatinvalinta on tän tai huomisenkaan päivän asia. Perheeseeni kuuluu porukoiden lisäksi kaksi veljeä, sisko, mummi, Lara ja Napsu-kissa. Mulla on traktorikortti ja mopokorttikin ajokoetta vaille valmiina, ja kesällä meen ratsastusriparille ja kielimatkalle, joten blogin kirjottelu jää vähemmälle. 

Asun maalla ja meillä oli lehmiä kun olin pieni, joten oon käytännössä kasvanut elukoiden keskellä. Oon halunnut koiraa niin kauan kuin muistan, ja pienenä piti aina saada silittää jokaista vastaantulevaa koiraa. Lara olikin ensimmäinen koiramme, ja vaikka se on virallisesti äitini nimissä, mä oon sen aina kouluttanut ja hoitanut. Se onkin ollut ihanteellinen ensimmäiseksi koiraksi :) Oon aatellut ottavani seuraavaksi koiraksi joko toisen sheltin tai buhundin, luultavasti aikasintaan parin vuoden päästä, kattoo nyt millasessa tilanteessa sillon meen.

Haluaisin kirjottaa asioista mitkä mua pelottaa ja ahdistaa, mutta jotenkin mulle ei ikinä tuu mitään mieleen kun niitä kysytään. Tietysti niitäkin on, mutta ilmeisesti en vaan aattele niitä paljoa? Mua kuitenkin etoo, kun jotkut ihmiset syövät suu auki tai mussuttavat (ei siis päde kaikissa ihmisissä, joillakin en edes huomaa sitä ja joskus en voi olla samassa tilassakaan). Ja inhoon mä juustojakin, hyite.

Okei, en tiedä onko mahdollistakaan poiketa aiheesta noin paljoa ja vieläpä noin epäloogisessa järjestyksessä, mutta siinä nyt ensimmäiset asiat musta itestäni mitä vaan mieleen tuli, ja jos jokin jäi mietityttämään niin saa toki kysyä :) Ja nostan hattua, mikäli joku tosiaan jaksoi lukea ton!
Annan tunnustuksen seuraavalle yhdeksälle blogille, se tehköön sen joka haluaa :)

5 kommenttia:

 1. Ai voi meille (: Koitan ehtiä tekemään tällä viikolla. Kiitoskia paljon!

  VastaaPoista
 2. Haa a, huomasit ite ennenkun kerkesin edes kertoa siitä sulle! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai, oon niin hyperaktiivinen näitten blogien lukemisessa että huhhu. :D

   Poista
 3. Hihiii laivakeksit ♥ joo kdi tunnustuksesta hehee teen niin pian ku kiireiltäni kerkeen, nyt pitää laittaa tuo näyttelypostaus ja sit pistän varmaa viel niist sun kuvist kuvapostauksen erikseen :D
  JAJOS VOIT TEHÄ SEN ULKOASUN NIIN JEES (: JOKU IHAN SIMPPELI MIS ON NIITÄ SUN OTTAMIA KUVIA KIITTOOOS:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syän näitä hei tälläki hetkellä! :D:D
   Mullon ny tosi kiire viikko nii en varmaa iha heti kerkiä teherä, mut kattellaha tän viikon pualella ny kumminki!

   Poista