maanantai 21. toukokuuta 2012

Kempeleen ryhmis

Perjantaina junailin Laran kanssa jälleen Haukiputaalle Iinan luo. Hoksasin asemalla että olin unohtanut rokotuskortin kotiin, mutta isä kerkesi onneksi tuoda sen mulle ja ehdittiin junaan nipinnapin! Matka meni ihan kivasti, mitä nyt Lara vähän säikkyi paukkuvia ovia ja käytävän päässä ramppaavia tenavia, mutta rauhoittui, kun lapset tulivat silittämään sitä :) Iinan koirat Rodi ja Sepi eivät olleet kotona, joten Lara sai olla rauhassa. Perjantaina ei tehty kummempia ja lauantaina nukuttiin myöhään ja mentiin viettämään iltaa Lotan synttäreille. Lara taisi pääasiassa nukkua ne kaksi päivää.

Sunnuntaina olikin sitten Kempeleen ryhmis! Nauhoja ei enää jaettu, vaan arvosanan väriä vain vilautettiin lapulla. Shelttejä oli ilmoitettu 83 joista avo-narttuja 24, ja siellä joukossa sitten Laran lisäksi viisi Jelisan kasvattia sekä Laran emo Helmi :) Sää suosi ja oltiin paikalla paria tuntia ennen kehää. Sheltit tuomaroi serbialainen Zoran Brankovic, joka näytti tosi tuimalta, mutta olikin hirveän mukava! Jutteli koirille ja käsitteli niitä nätisti, jakoi lähinnä EH:ta ja ERI:ä tosi löysästi.

Lara näyttää ihan kamalalta, turkki tosi olemattomassa kunnossa ja siitä huomaa, että liikunta on lähiaikoina vähän vähentynyt... Tuomari repesi heti Laran kylkiä tunnustellessaan nauramaan suureen ääneen, ja tokaisi sitten, että on tainnut tulla syötyä, ihan sitä samaa siis kuin Tampereellakin :D Mutta voi kuinka hienosti Lara esiintyi! Pöydällä ei väistänyt ollenkaan, ja liikkeessä häntä pysyi aluksi alhaalla, mutta nousi pikkuhiljaa pystyyn - ja kuvissahan se on koko ajan selkälinjan alapuolella. Sai siitä sitten odotusten mukaisesti EH:n hyvällä arvostelulla:

"Big & strong. Not in full show condition. Typical head, good eyes and ears. Strong neck. Good top- and bottom lines. Good tail set. Enough developed chest. A little loose in elbows. Too close behind. Typical coat, colour and temperament." AVO-EH - rodunomainen lähestyttäessä 

Oon tyytyväinen kyllä! :) Kati oli ilmottanut myös kasvattajaluokan, mutta otti siihen merlet Lunan, Haltin, Lumin ja Ninjan, joista melkein kaikki olivatkin saaneet ERI:n. Näyttelyiden jälkeen käytiin Iinan kanssa Zeppeliinissä, ja lähdin Laran kanssa kolmen junalla kotiin. Kiitokset Iinalle kuvista ja seurasta!


        Tänään tuli postissa uusi kamera, Canonin G1X :) Meillä on tosiaan pari järkkäriä, joilla kuvaankin aika paljon, mutta niitä on vähän häjy kuskata joukossa, varsinkin kun matkustan yleensä yksin tai koiran kanssa. Siksi tollanen simppeli ja kätevänkokonen kompakti tulee tarpeeseen.
        Mulla ei oo jotenkin käynyt mielessäkään, että Laran hitaus ja haluttomuus agilityradalla vois johtua lihasjumeista, mutta niin monet ehdotti käyttämään hierojalla, että sain aikaiseksi varata ajan ensi viikolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti