sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Aluevalmennus
Tänään oltiin aluevalmennuksessa Kauhajoella. Äiti oli kuskissa ja jäi kiltisti autoon tekemään kouluhommia, ja oli taas niin ihanaa kun pystyi jättämään koiran autoon odotteluajaksi. Otettiin alkuun hyppytekniikkaa neljän aidan jumppasarjalla, ja Lara teki hyvin, mutta piti päätä korkeella ja laskeutu tosi raskaasti, aikamoinen töminä kuulu pienestä koirasta! Hyppytkeniikkaharjotusten jälkeen rakennettiin rata. Sen muistaminen ei ollutkaan ihan helppoa, kun noinkin pienestä estemäärästä tehtiin 20 esteen rata...

Otettiin ensin pätkää ensimmäiselle putkelle asti. Laran kanssa oli niin mukava tehä, kun se keskitty tosi hyvin ja vauhtikin oli eiliseen verrattuna ihan hyvä. Ehkä se oli ajoittain vähän kiinni kädessä. Toi ensimmäinen pätkä meni kuitenkin muutamalla toistolla tosi kivasti, ainoa mitä niin mun ois pitänyt ite kääntää enemmän nelosaidalla, että koira ois saatu putkeen pienemmällä kaarella. En kääntäny tarpeeks, ja toi kaari jäi näköjään vieläkin aika laajaksi. Kiitokset kuvaamisesta Riikalle, kamerasta loppu valitettavasti akku ensimmäisen pätkän jälkeen!

Toisena pätkänä otettiin putkelta 11-aidalle asti. Kepit Lara veti aika sujuvasti, mutta olin varmaan ite liian lähellä, pitäs osata antaa sille vähän enemmän tilaa ja luottaa enemmän, että saatas niitä eteenpäin... Putken jälkeen se tuli suht. jyrkästi aidalle ja irtos putkeen superhyvin! Takaakierrot on meillä yleensä aika varmoja, mutta nyt mentiin 11-aitaa väärinpäin ja jopa siivekkeen välistä ennenkun saatiin se toimimaan.

Sitten tehtiin kasiaidalta aalle. Koira lähti putkeen tosi hyvin eikä ollut mitään ongelmia muutenkaan, sain vaan vähän tiivistää mun valsseja ja korjata käännöksiä että saatiin niistä tiukempia, mutta koira teki loistavasti! Lopuksi otettiin rataa aalta loppuun, ja vasemmissa kepeissä oli hieman korjailtavaa. Saatiinkin kotiläksyksi keppien hinkkailua ja treenisuunnitelman tekeminen.

Oli kyllä niin hienoa tekemistä etten voi olla kuin tyytyväinen! Laitoin perjantaina ilmot menemään Kauhajoen kisoihin 16.10 kahelle radalle, mutta Kokkolan kisat jää meiltä luultavasti väliin. No jospa päästäis sinne epiksiin nyt lauantaina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti