sunnuntai 19. elokuuta 2012

Aina ei mee ihan putkeen...


Käväistiin tänään epiksissä Seinäjoella, ja otsikko kertoo kaiken...

Kisat pidettiin Lagun hallissa, ja ilmotin Laran kisaaviin. Rata oli musta ihan kiva, vähän vaihtelua ja haastettakin! Kutosputkella otin koiran vain vähän enemmän kädelle ja lähetin putkeen, ohjasin kepit oikealta ja aalla leikkasin takaa, 13-aidalla tehtiin vaan poispäinkäännös, ja valssasin puomin jälkeen. Ihan simppeliä, juupa juu.

Eniten mua mietitytti juurikin kutosputkelle lähettäminen, hoksaisiko koira takaaleikkauksen aalla ja muistaisiko kierrä-käskyä. Sillä oli kuitenkin heti lähdössä hyvin vauhtia, mutta keskittyminen oli ihan hukassa! Otsikosta huolimatta Lara meni kutosputkeen hyvin, mutta tuli samasta päästä takasin. Kepit se pujotteli ihan muissa maailmoissa ja jätti yhden välistä. Aan jälkeen se juoksi aidan ohi, vaikka se oli suoraan edessä, ja puomille mentäessä ohjasin varmaan turhan epätarkasti, kun en huomannut putkea ollenkaan, ja eiköhän koira singahtanut putkeen. Hylly siis meille.

Laitetaan väsymyksen piikkiin, kun toi oli jo kolmas kisatilanne tällä viikolla, eivätkä omatkaan aivot olleet todellakaan skarpeimmassa kunnossa... Noi mun eniten epäilemät kohdat meni kuitenkin tosi hyvin (putkeenlähetys, leikkaus ja kierto), mutta kepit vähän harmittaa.

Päätin ottaa kepit nyt tehotreeniin, ja rupesinkin heti toimeen - sain just laitettua 12 aurauskeppiä takapihalle (ja rautakankea ettiessäni löysin samalla navetasta kuolleen kissan). Tossa noi on ollut joskus ennenkin, mutta ei tullut oikeen reenattua sillon ja otin ne pois. Nyt otettiin kuitenkin parit pätkät vasemmalta ja pari hankalampaa kulmaa oikealta, ja parin yrityksen jälkeen myös ne vasemmat kepit meni tosi hallitusti. Sillä on vasemmalla paljon enemmän vauhtia, mikä on vähän hankalaa, kun ei oikeen osaa vielä ettiä ite oikeaa väliä vaan pitäis keretä kädellä näyttämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti