perjantai 17. elokuuta 2012

Ilmajoen epikset


Eilen mentiin Ilmajoelle IKKJ:n järjestämiin epiksiin. Ilmotin Laran kisaviin startilla ja lisästartilla, jossa minejä ja medejä oli molempia vain kaksi, mutta maxeja aika paljon. Rata näytti suunnilleen tuolta ja ihanneaika oli 50s. Valssasin nelosella sekä aan ja puomin jälkeen. Kepit halusin ohjata oikealta ja tein kasilla takaaleikkauksen, koska vaikka valssi ja vasen ohjaus oisi ollut järkevämpää, meidän kepit on vasemmalla ohjauksella niin kuraa ettei ois tullut mitään...

Laralla oli kivasti vauhtia mutta se kuunteli silti hyvin ja meni keinulla hienosti melkein kontaktille asti ennen pysähtymistä. Yksi keppi jäi välistä, minkä korjasin, ja kun leikkasin kasilla takaa, se rupesi hypyn päällä ihmettelemään että mihin menin, ja pudotti. Loppurata meni kuitenkin tosi sujuvasti, lopputuloksena 10vp ajalla 42.93s eli ihan hyvin alle ihanneajan :) Oltiin ainoa medikoirakko joka sai tuloksen, ja voitettiin koirankeksipaketti ja kolme luuta.

Meillä oli melkein samantien lisästartti. Ohjasin radan samalla tavalla ja Lara teki nätisti, mutta juoksi seiska-aidalta putkeen ja tuli onneksi heti kutsusta takaisin. 13-aidan se kielsi, kun säikähti kai ukkosen jyrinää, ja ohitti taas yhden kepin. Keinu oli ekalla radalla niin vauhdikas, mutta nyt Lara meni sen vähän varovasti. Hylky siis tosta, mutta oon ihan tyytyväinen sen menoon, kokonaisuudessaan tuli ihan nättejä ratoja!

Käväistiin tiistaina kattomassa koiranpentuja naapurissa. Siellä on tosiaan taas seitsemän maremmanon pentua, en oo iästä varma mutta aika vanhoja, kun kerran olivat jo tarhassa. Laraa en viitsi laskea niiden sekaan ollenkaan, söisivät varmaan elävältä, mutta se katteli ihan tyytyväisenä aidan toiselta puolelta.. :D Mulla oli kompakti mukana niin loppuun pieni kuvakooste:  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti