perjantai 3. elokuuta 2012

Ass Back Home


       Meistä ei oo vähään aikaan kuulunu mitään, eihän tässä ookkaan ollut kun reilun kuukauden päivitystauko... Mun heinäkuu oli vaan niin täynnä, että laitetaan kiireen piikkiin :D Teen nyt tälläsen tiivistetyn ja epäolennaisen ei-koira-postauksen ja koirapostauksen erikseen, mulla on vaan niin paljon asiaa!
       Olin tosiaan kielimatkalla 30.6.-20.7 Englannissa, Hastingsissa. Reissu oli ihan upea ja siitä vois kirjottaa vaikka kuinka monta postausta! Meillä oli tosiaan kaksi viikkoa opiskelua ja viikko ratsastusta, ja viikonloppuisin kaupunkireissuja, käytiin mm. Brightonissa, Eastbournessa ja kahdesti Lontoossa. Ryhmä, isäntäperhe, leaderit ja kämppikset olivat aivan ihania, tunnit, ratsastustunnit ja aktiviteetit mahtavia ja tykkäsin Hastingsista kaupunkina tosi paljon :)
       Kun päästiin perjantai-iltana Suomeen, yövyttiin tätini luona Helsingissä ja tulin lauantaina kotiin junalla. Sen jälkeen oonkin ollut nää pari viikkoa vaan kavereiden kanssa ja menossa niin, että on varmaan kolmen reissun laukut purkamatta - lukuunottaen kielimatkan tavarat... Viime viikonloppuna lähdin perjantaina iltajunalla Haukiputaalle Iinan luo (koskahan oon viimeks menny sinne ilman koiraa?), ja lauantai vietettiin Qstockissa! Oli kyllä ihan parasta - aurinko paistoi ja varsinkin Apulannan, Haloo Helsingin ja Roxeten esityksiä pitää vieläkin fiilistellä.

       Kyllä mulla asiaakin on, blogi täytti nimittäin 15.7 vuoden! :) Vuodessa saatiin 22 lukijaa, 3512 sivunkat-selua ja 67 postausta. Eniten katseluita tuli petsiestä (211), Taavin blogista (142) sekä Oliverin blogista (139) ja luetuimmat postaukset olivat The Versatile Blogger Award (34 katselua) ja Möllimöykky (27 katselua).
       Tuleva vuosi on näillä näkymin aika toiminnantäyteinen, ja koitan muistaa päivitellä blogia aktiivisesti ilman tällaisia päivitystaukoja ja lisäillä kuvia vähän tasaisemmin. Ja uuden ulkan mä ainakin teen viimeistään syksyllä. Iso kiitos kaikille linkittäneille, lukijoille ja vierailijoille!
       Kuten postauksen kuvituksesta voi päätellä, meillä on uusi söpö Hello Kitty -pallo! :')


1 kommentti:

  1. Hahhahaa, tässähän tuntee ittensä pieneksi stalkkeriksi :''D

    VastaaPoista