perjantai 24. elokuuta 2012

Treeniä ja muita kuulumisia

Luvassa taas tällänen tylsä-kuvaton-ei-mitään-asiaa -postaus! :) Ensinnäkin, muutin vähän ulkoasua. Aika aikasta jo syysbanneri tehdä, mutta kyllästyin siihen vanhaan ja nyt on ollut niin vilposet säätkin, että syksyn tulon huomaa. En oo kuvaillu kovin paljoa ja uudet kuvat on muutenkin kuraa, joten laitoin tohonkin pääasiassa vanhoja kuvia.. Ne on vaan niin paljon parempia! 

Me ollaan tehty kaikenlaista! Tiistain Lara vietti Jennin kanssa Jennin isovanhemmilla kattomassa Sofi-shelttiä. Ne on nähneet pari kertaa aiemminkin, ja tulivat nytkin alkujännityksen jälkeen tosi hyvin juttuun, kun molemmat ovat niin arkoja, Sofi vielä paljon Laraakin arempi. Joskus niinkin päin. Keskiviikkona tehtiin Laran kanssa neljän tunnin lenkki, kun käveltiin ensin Saijalle, tehtiin Saijan ja Rosi-mäyriksen kanssa joku tunnin lenkki ja käveltiin takasin kotiin. Varmaan siinä jotain 15-20km tuli mentyä! Rosi on yleensä tosi kiinnostunu Larasta ja aika hyökkääväkin, mutta nyt ei tuumannut siitä oikeestaan mitään ja ne osas olla tosi nätisti :) Sitten ollaan vaan lenkkeilty ahkerasti ja treenailtu keppejä vähän joka päivä, erityisesti tota vasenta ohjausta.


Eilen meillä piti olla Kauhavalla ohjatut, mutta muut ryhmäläiset olivatkin sairaita, eikä Pasiakaan sitten näkynyt. Onneksi Elli jäi Iineksen kanssa alkeisryhmän jälkeen meidän seuraksi, niin ei tarvinnut yksin olla :) Väsäsin sitten ilman mitään kummempia suunnitelmia tollasen radan ja mentiin ensin punasta. En ohjannut sitä ihan loogisimmalla mahdollisella tavalla, koska halusin harjotella mm. takaaleikkauksen ajotusta, joten leikkasin takaa kolmosella, tehtiin kepit vasemmalta ja seiska-aita sylkkärillä. 

Koira oli ihan loistava, kun osais vaan ite ohjata... Puomi ja putki meni kerran sekasin, kun en aluksi ollut tarpeeksi selkeä niiden kanssa, tuttuun tapaan ennakoin vähän takaaleikkauksessa ja meinas unohtua ottaa koira tarpeeksi lähelle kättä nelosaidan jälkeen, ettei se hypännyt aitaa takasinpäin kepeille mentäessä. En mäkään kuitenkaan kovin pahasti kömmäillyt, mitä nyt vähän alkukankeutta! Kepit oli tosi hyvät, ohjaan vasemmalta vielä kädellä mutta niissä on paljon vauhtia eikä tullut yhtään virheitä niiden kanssa.

Sinisellä radalla aloin olla vähän enemmän mukana itekkin, ja olihan toi toki helpompikin. Taas takaaleikkauksia aalle mentäessä ja nelosaidalla, ja loppurata kepeiltä eteenpäin samanlainen kuin punanen. Eniten yllätyin siitä, ettei Lara sekottanut putkea ja puomia tässä kertaakaan. Muutenkin oli tosi nättiä menoa, ei mitään moittimista :) Kaikenkaikkiaan kontaktit oli tosi nättejä, ei ollut aikeissakaan hyppiä yli vaikkei kyllä hidastellutkaan yhtään. Päästettiin koirat vapaaksi kun kerättiin rataa pois, ja Lara meni keinua itekseen, ja odotteli kuitenkin että annoin luvan tulla alas. Ihmekakara. Ihmeen nätisti Iineskin suhtautu Laraan, ei yhtään käynyt päälle tai koittanut edes leikkiä sen kanssa! Normaalia enemmän on siis nähty koiriakin tälle viikkoa :D

2 kommenttia: