lauantai 18. elokuuta 2012

Voittajafiilis!


Tänään mentiin Pietarsaareen starttaamaan meidän toiset viralliset kisat. Ilmottauduin vaan yhdelle agilityradalle, koska Lara ei olisi jaksanut vetää useampaa rataa täysillä, ainakaan tollasessa helteessä! Äiti lähti joukkoon ja jäi onneksi odottamaan parkkiin auton kanssa, niin Lara sai olla autolla varjossa odotteluajan eikä tylsistynyt, vaan oli ihan innoissaan kun pääsi sitten vihdoin radalle!

A-rata oli tosi mukava, paljon putkia ja kepit "oikeinpäin" meille. Valssasin ennen vitosputkea ja 11- ja 18-putkilla tein persjätöt. Kasihypyllä en halunnut alkaa kikkailemaan mitään, vaan päätin ohjata sen mahdollisimman yksinkertaisesti, vaikka vähän epäilyttikin, miten onnistuisi että ohjaan sen vain suoraan vasemmalta.

Lara ei oo juossut noin hyvää rataa aikoihin! Kontaktit meni niin nätisti, ja keinullakin se meni ihan kontaktille asti, vaikka taisi kyllä säikähtää vähän kun se lähti alta niin yhtäkkiä. Muutenkin meni hirveen jouhevasti ja nätisti, ja kepitkin ihan erilailla kun Ilmajoella toissapäivänä. Tehtiin siis meidän eka virallinen nolla ajalla 48,86s (61s), jolla voitettiin ja saatiin meidän eka luva :) Medejä oli A-radalla 10 ja koirakoita kaikenkaikkiaan 27, joista vain kaksi teki nollaradan. En vois olla koiraan tyytyväisempi! :)

Eilen sain Laran ilmotettua Vaasan kisoihin 1.9. Pitää nyt kattoo, mennäänkö sunnuntaina 2.9 Lapualle kisoihin vai Kokkolaan mätsäreihin, alan kyllä pikkuhiljaa kallistua kisojen puolelle...  

5 kommenttia: